Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΦιλανθρωπικός αγώνας με άρωμα Super League στο Δρέπανο με την Εθνική Ενόπλων...

Φιλανθρωπικός αγώνας με άρωμα Super League στο Δρέπανο με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων …(ΒΙΝΤΕΟ)

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου θα διοργανωθεί μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και του Εθνικού Τολού την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Δρεπάνου.

Όπως έγινε γνωστό στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, τα έσοδα του  φιλανθρωπικού αγώνα, θα διατεθούν για να καλύψουν ανάγκες του Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου Αργολίδας. 

Στην συνέντευξη αναφέρθηκαν ενδεικτικά ονόματα ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να γίνει γνωστό ότι ο αγώνας θα έχει ιδαίτερο ενδιαφέρον και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την χαρά να δουν από κοντά σημαντικά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ακούστηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Super League Καπίνο , Φορτούνη του Ολυμπιακού , Ανέστη και Μανωλά από την ΑΕΚ, Βλαχοδήμου του Παναθηναικού και αρκετών άλλων που  δεν θα περάσουν απαρατήρητοι.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν, ο ο Αντιπεριφεριάρχης Υγείας Βασίλης Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Εθνικός Τολού Νικόλαος Καραμπής και ο Υπολοχαγός Ενόπλων Δυνάμεων Ξηράς κ.Κωνσταντίνος Παπασταμάτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την συνέντευξη με πολύ περισσότερες πληροφορίες…

photo_philantrwpikos_agwnas-3

photo_philantrwpikos_agwnas

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ