Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕκτός γηπέδου και ποινική δίωξη η τιμωρία των "στασιαστών" του Πανναυπλιακού

Εκτός γηπέδου και ποινική δίωξη η τιμωρία των “στασιαστών” του Πανναυπλιακού

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ, με την υπ’αρ. 65/22-11-2016 ομόφωνη απόφασή του και σύμφωνα με το άρθρο 20 του Καταστατικού του Συλλόγου περί παραπτωμάτων και ποινών, που αναφέρει ” …σαν παράπτωμα χαρακτηρίζεται κάθε πράξη ή παράλειψη του αθλητή, που αντιβαίνει στην αθλητική ιδέα, στο φίλαθλο πνεύμα και στην απαιτούμενη υπακοή και πειθαρχία στους ανωτέρους, μέσα στα αθλητικά πλαίσια και στα συμφέροντα του σωματείου “, και αφού αρνήθηκαν να απολογηθούν εγγράφως ή αυτοπροσώπως παρότι εκλήθησαν, επιβάλλει την απαγόρευση συμμετοχής στις αθλητικές εκδηλώσεις του σωματείου για ένα (1) χρόνο στους κάτωθι αθλητές:

kiveri-pannafpl31.   Ψύχος Νικόλαος του Σπυρίδωνος
2.   Κασκαφέτος Χρήστος του Γεωργίου
3.   Κόλλιας Δημήτριος του Παναγιώτη
4.   Τσαβδαράς Γεώργιος του Σεραφείμ
5.   Νικολίτσας Ιωάννης του Αθανασίου
6.   Γιαννουλόπουλος Ηλίας του Βασιλείου
7.   Τσαγκαρέλης Ανδρέας του Γρηγορίου
8.   NDOJ ZEF του KOLE

Οι παραπάνω, απρόκλητα και αναιτιολόγητα εγκατέλειψαν τον Σύλλογο και επέδειξαν ακραία εκβιαστική συμπεριφορά, αφού απαίτησαν, ως μη όφειλαν, την παραίτηση του προέδρου και του προπονητή για να επιστρέψουν, χωρίς να προβάλλουν κανέναν απολύτως λόγο.

Πέρα από το γεγονός ότι τέτοιο πρωτοφανές περιστατικό παγκοσμίως συμβαίνει για πρώτη φορά, αυτό έγινε σε μη μεταγραφική περίοδο, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η αήθης και εκβιαστική συμπεριφορά τους, με συνέπεια ο Σύλλογος να είναι σοβαρά εκτεθειμένος σε τεράστιο κίνδυνο, όσον αφορά τη στελέχωσή του, σε σχέση με τις αθλητικές του υποχρεώσεις.

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές Αρχές (ΕΠΣΑ-ΕΠΟ), για περαιτέρω από πλευράς τους ενέργειες.

Ακόμη το Δ.Σ., με την ίδια απόφαση και σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού του Συλλόγου, δρομολόγησε την ποινική δίωξη των ανωτέρω αθλητών.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ