Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕπίσκεψη της 20ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας στο Λιμποβίσι Αρκαδίας

Επίσκεψη της 20ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας στο Λιμποβίσι Αρκαδίας

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες (22-11-2016), στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος 2016-2017, οι σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας στην οικία του Κολοκοτρώνη, στο Λιμποβίσι Αρκαδίας.

Τους συνολικά τριάντα έξι (36) σπουδαστές της 20ης εκπαιδευτικής σειράς, συνόδευσαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Μωυσίδης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και της Σχολής, κ. Αθανάσιος Χρήστου, ενώ παρευρέθη και ο Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Αδαμάντιος Μητρόπουλος.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Γιαννόπουλος, ο Υποδιοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χαράλαμπος Καλόγηρος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σπουδών της Σχολής.
Οι σπουδαστές, κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης, ενημερώθηκαν για τη ζωή και το έργο του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Επισημαίνεται ότι η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας είναι διακλαδικού χαρακτήρα και παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα που σχετίζονται με τη Στρατηγική και Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας και αφορούν στις Διακρατικές και Διεθνείς Σχέσεις, στη Δημόσια Ασφάλεια, στη Διαχείριση Κρίσεων κ.λπ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ