Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑBINTEO - ΝΑΥΠΛΙΟ: Τι αποκάλυψε ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ για το μπάχαλο της ΔΕΥΑΝ

BINTEO – ΝΑΥΠΛΙΟ: Τι αποκάλυψε ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ για το μπάχαλο της ΔΕΥΑΝ

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων ακούστηκαν φοβερά πράγματα για την Επιxείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου, την γνωστή μας “αμαρτωλή” ΔΕΥΑΝ.

Το ιδιαίτερο όμως αυτή τη φορά στοιχείο είναι ότι δεν ακούστηκαν κάποιες αντιπολιτευτικές υπερβολές, αλλά τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης εστιάστηκαν σε δεκάδες στοιχεία που περιλαμβάνονται μέσα στις 254 σελίδες του Επιχειρησιακού Σχεδίου που ανέθεσε και έφτιαξε η ίδια η ΔΕΥΑΝ.

vd_antoniadis12_ds

Ακούστηκαν νούμερα μεγάλα. Καταγράφηκαν 3.500 χιλιάδες μηδενικά ρολόγια. Το 25 % των ρολογιών του δήμου έχουν κατανάλωση μηδέν. Δύο εκατομμύρια κυβικά νερού χάνονται και κανένας δεν ξέρει που. Καμία προστασία δεν υπάρχει για τις πηγές στη Λέρνα.

Μόνο το 2016 τα ελλείμματα της επιχείρησης αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης σήμερα είναι άγνωστη και κανένας δεν γνωρίζει το ακριβές ύψος των οφειλών της, που πρέπει να είναι μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων. Δεν κατατέθηκε κανένα νούμερο για το ύψος των δανείων της, για τις οφειλές της για τον βιολογικό προς τον Δήμο Άργους- Μυκηνών, για τις οφειλές της προς τους προμηθευτές της…

Την ίδια στιγμή που η επιχείρηση βρίσκεται σε τέλμα ο πρόεδρος της δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ενώ ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να αναλάβει μεγάλο μέρος της ευθύνης. Ακούστηκε στην αίθουσα ότι η επιχείρηση έχει έλλειψη από ακόμη πενήντα (50) υπαλλήλους. Δηλαδή όπως σημείωσε ο Μπάμπης Αντωνιάδης της αντιπολίτευσης από άλλο ένα εκατομμύριο το χρόνο έλλειμμα!!!

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση το πρώτο απόσπασμα από την συζήτηση, που λόγω του ότι όλοι γνωρίζουν την άθλια κατάσταση της επιχείρησης, σε καμία στιγμή δεν υψώθηκαν οι τόνοι της συζήτησης και παρέμεινε σε κόσμια επίπεδα.

Στο βίντεο ο επικεφαλής της “ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ” κ. Χαράλαμπος Αντωνιάδης…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ