Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠίνακες Αξιολόγησης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Αττικής, Πελοποννήσου, Μακεδονίας για την πρόσληψη εκπαιδευτών...

Πίνακες Αξιολόγησης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Αττικής, Πελοποννήσου, Μακεδονίας για την πρόσληψη εκπαιδευτών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στα ΙΕΚ και τις ΣΕΚ του ΟΑΕΔ

«Ορθή επανάληψη των Οριστικών Πινάκων Αξιολόγησης, των Περιφερειακών Διευθύνσεων Αττικής, Πελοποννήσου, Μακεδονίας, της υπ΄ αριθμ. 66288/31-08-2016 Προκήρυξης του ΟΑΕΔ, για την πρόσληψη εκπαιδευτών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στα ΙΕΚ και τις ΣΕΚ του ΟΑΕΔ, έτους κατάρτισης 2016-17»
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει σήμερα Τετάρτη 16-11-2017, ότι αναρτήθηκε ορθή επανάληψη, των οριστικών πινάκων αξιολόγησης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Αττικής, Πελοποννήσου και Μακεδονίας, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν από τις αντίστοιχες Δευτεροβάθμιες Επιτροπές.
Η ορθή επανάληψη των οριστικών πινάκων αξιολόγησης, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.oaed.gr . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται σχετικά και από τα κατά τόπους ΙΕΚ και ΣΕΚ του Οργανισμού.

Δείτε τους Πίνακες Αξιολόγησης ΕΔΩ

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ