Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕκδήλωση ενημέρωσης για την Ψωρίαση από το Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ» στο Τριανόν

Εκδήλωση ενημέρωσης για την Ψωρίαση από το Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ» στο Τριανόν

Το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «ΚΑΛΥΨΩ» συνεχίζοντας την πανελλαδική του δράση για την ενημέρωση του κοινού ανακοινώνει τη διοργάνωση μιας σημαντικής ενημερωτικής εκδήλωσης, με κεντρικό θέμα τη Ψωρίαση.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, ώρα 18:00, στο Τριανόν, στην πλατεία Συντάγματος, στο Ναύπλιο. Συνδιοργανώνεται με το δήμο Ναυπλιέων, τελεί υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ και είναι μία ευγενική χορηγία της εταιρείας Novartis.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού και η αποστιγματοποίηση της νόσου, καθώς πρόκειται για ένα νόσημα μη μεταδοτικό, και σπάνια απειλητικό για τη ζωή. Επιφέρει ωστόσο τεράστια ψυχολογική επιβάρυνση στους ασθενείς καθώς συχνά, η λανθασμένη ή ελλιπής ενημέρωση, οδηγεί στην αυτοαπομόνωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης της ψωρίασης με τους οποίους μπορούν οι πάσχοντες να ωφεληθούν και να βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής τους.

Η εξάλειψη της προκατάληψης και του φόβου που υπάρχει για τη νόσο προϋποθέτει σωστή και έγκυρη πληροφόρηση. Το κοινό που θα συμμετέχει στη παραπάνω εκδήλωση θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τη νόσο, τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης και θεραπείας, αλλά και να υποβάλει συγκεκριμένα ερωτήματα στους διακεκριμένους ειδικούς ομιλητές και να συνομιλήσει με εκπροσώπους και συνεργάτες του Σωματείου ΚΑΛΥΨΩ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

trianon_psoriasi

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ