Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓ’ εθνική: ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ- ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-1

Γ’ εθνική: ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ- ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-1

Πέρασε από το ΔΑΚ Άργους η Ένωση Ερμιονίδας, επικρατώντας με 1-0 του Παναργειακού. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 57′ ένας πρώην παίκτης του Παναργειακού, ο Γ.Τσόφλιος.

Αρκετά καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς εντάσεις, κι ευκαιρίες, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα.

Στο 13′ ένα σουτ του Κιοσέ πέρασε έξω.

Στο 22′ ένα καλό σουτ του Αγγελόπουλου πέρασε λίγο έξω.

Στο 28′ ο Αποστολίδης εκτέλεσε φάουλ ο Τσόφλιος δεν πρόλαβε κι ο Σαχσανίδης μπλόκαρε.

Στο 30′ ο Τριμπόνιας βρέθηκε μόνος αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα και χάθηκε η σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους.

Στο 45′ είχαμε ένα σουτ από τον Καλογέρη.

Στο 58′ μετά από ενέργεια του Αποστολίδη από αριστερά και σέντρα, ο Τσόφλιος στο δεύτερο δοκάρι, με πλασέ νίκησε τον Σαχσανίδη και το 0-1.

Από το σημείο αυτό και μετά ο γηπεδούχος προσπάθησε να αντιδράσει βάζοντας δυο επιθετικούς στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ουσιαστική ευκαιρία, παρά την πίεση. Ουσιαστικά από στημένα προσπαθούσε να απειλήσει, από την στιγμή που η Ερμιονίδα είχε μπλοκάρει τον Αγγελόπουλο.

Όσο για την Ερμιονίδα, όσο περνούσε η ώρα άρχισε να βρίσκει χώρους για αντεπιθέσεις και έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία με τον Αποστολίδη.

Ήταν το 85′ όταν βγήκε σε θέση τετατέτ αλλά επιχείρησε πάσα χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης οι Σελμανάι και Τριμπόνιας δεν είχαν σωστή τελική απόφαση.

Οι συνθέσεις του σημερινού αγώνα:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαχσανίδης, Κωστακιώτης, Μηλιώτης, Σιάτρας, Γκάμπριτς, Πούτση, Αγγελόπουλος, Χαρίτος, Καρέλης (80′ Φίλης), Καλογέρης (75′ Ανδριόπουλος), Κυριακόπουλος (60′ Φωκαϊδης)

(στον πάγκο οι Φασούλης, Καρατάσιος, Καψιώχας, Φλεβάρης)

Ε.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Παπαϊωάννου, Κιοσές, Σκεντεράι (88′ Παιδάκης), Παλαιοπάνος, Τσόφλιος (76΄Σελμανάι), Αποστολίδης, Τριμπόνιας (89′ Νότης)

(στον πάγκο οι: Καραλής, Διαμαντής, Μερτύρης, Σχοινάς).

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ