Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΦτιάξτε Εύκολα και Γρήγορα Αρωματικό Σπρέι για τα Ρούχα σας

Φτιάξτε Εύκολα και Γρήγορα Αρωματικό Σπρέι για τα Ρούχα σας

Φτιάξτε το πιο αρωματικό και οικονομικό σπρέι για τα ρούχα σας με υλικά που ήδη έχετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Είναι ωραίο πράγμα να φοράτε ρούχα που μοσχοβολάνε. Η μυρωδιά άλλωστε παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας σύμφωνα με τους ειδικούς. Μια άσχημη μυρωδιά μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση χωρίς να το καταλάβουμε, ενώ μια όμορφη μυρωδιά μπορεί να μας ανεβάσει ψυχολογικά ή να μας θυμίσει όμορφες αναμνήσεις.

Τι θα χρειαστείτε

30 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (θα βρείτε σε φαρμακεία μια μεγάλη ποικιλία από αιθέρια έλαια)
1.5 φλ. αποστειρωμένο νερό
85 γρ. βότκα
1 άδειο μπουκαλάκι σπρέι
1 χωνί

Οδηγίες

1. Ξεκινήστε ανακατεύοντας σε ένα βαζάκι τη βότκα με το αποστειρωμένο νερό.
2. Στη συνέχεια προσθέστε 30 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Μπορείτε αν θέλετε να συνδυάσετε περισσότερα από ένα αιθέρια έλαια.
3. Χρησιμοποιώντας το χωνί, ρίξτε το μείγμα μέσα στο άδειο μπουκαλάκι και μόλις ετοιμάσατε σε λιγότερο από 5 λεπτά ένα υπέροχο αρωματικό σπρέι για τα ρούχα σας.
4. Ψεκάστε με αυτό τα ρούχα σας για να μυρίζουν πάντα όμορφα.
Έξτρα tips για υπέροχη μυρωδιά

Ψεκάστε μερικά βαμβακάκια ή χαρτομάντιλα με το αγαπημένο σας άρωμα. Αφήστε τα να στεγνώσουν και τοποθετήστε τα ανάμεσα στα ρούχα σας μέσα στη ντουλάπα.
Βάλτε σε ένα πουγκάκι κόκκους καφέ και δημιουργήστε πάνω στο πουγκί μερικές τρυπούλες. Κρεμάστε το στη ντουλάπα σας και όλες οι άσχημες μυρωδιές θα απομακρυνθούν, ενώ ταυτόχρονα τα ρούχα σας θα αποκτήσουν μια διακριτική όμορφη μυρωδιά.
Βάλτε σε ένα μπουκαλάκι ίση ποσότητα νερού και βότκας και ψεκάστε με αυτό ρούχα που θέλετε να αποκτήσουν άρωμα φρεσκάδας.

 

http://spirossoulis.com/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ