ΒΙΝΤΕΟ: Φάσεις και γκολ από τον αγώνα ΕΡΜΗΣ Κιβερίου – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.Κίου 4-0

Βαριά η ήττα για τον Αργοναύτη, στο ντέρμπι κορυφής από τον Ερμή Κιβερίου. Τα δυο απανωτά γκολ σε ένα λεπτό στο 24’ και στο 25’ αποδείχθηκαν καθοριστικά και ουσιαστικά έκριναν την αναμέτρηση. Δείτε φάσεις και γκολ στο βίντεο που ακολουθεί:

- Advertisement -

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο Λέρνας, το οποίο ενώ ξεκίνησε αναγνωριστικά στα πρώτα λεπτά, κρίθηκε στο 25λεπτο και ο Ερμής πήγε στα αποδυτήρια για το ημιχρονο με 3-0. Από κει και πέρα ήταν πολύ δύσκολο για τον Αργοναύτη να επανέλθει και να διεκδικήσει κάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να τρέξει και να πιέσει, όμως ουσιαστικά δεν απείλησε.

Όσο για τον Ερμή από την αρχή φάνηκε ότι πατάει καλύτερα στο γήπεδο, είχε παίκτες που ανταποκρίθηκαν στην αποστολή τους και βασικά είχε τους Καραγκούνη- Γκάτση, που έκαναν την διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πιο συντηρητικά για να προστατεύσει το 3-0 και στο τέλος βρήκε χώρο να πετύχει κι άλλο ένα.

Πάντως, πολλά τα λάθη στην άμυνα του Αργοναύτη, εκτός του Μακρίδη που ήταν μαχητικός και του Τσουρδίνη κατά διαστήματα που έδειχνε κάποιο πάθος, οι υπόλοιποι εξαφανίσθηκαν κι έδειξαν ανέτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που έκαναν τα αυτονόητα και φυσικά είχαν τους Καραγκούνη και Γκάτση που κέρδιζαν κατά κράτος τους αντιπάλους τους.

Στο 10’ από αριστερά βγήκε ο Καραγκούνης και σέντραρε, στο πρώτο δοκάρι ο Μπιτζής βρήκε τη μπάλα αλλά πλάσαρε λίγο έξω.

Στο 12’ από δεξιά ο Σαμαρτζής άνοιξε στον Φλεβάρη, αυτός πέρασε χαμηλά τη μπάλα για τον Μπιτζή στο πρώτο δοκάρι, όμως αυτός σούταρε με τη μια λίγο έξω.

Στο 24’ ο Καλυβόπουλος με μέτωπο στο τέρμα του και λίγο έξω από τη περιοχή, έκανε ένα παιδικό λάθος γυρίζοντας παράλληλα τη μπάλα χωρίς να βλέπει προς το πουθενά, ο Γκάτσης το καταλαβε κι έκλεψε, άλλαξε με τον Καραγκούνη, βγήκε μόνος και έκανε το 1-0.

Οι του Αργοναύτη πήγαν να κάνουν γρήγορα τη σέντρα, έχασαν τη μπάλα, ο Καραγκούνης με μια βγήκε τετατετ, πλάσαρε και έκανε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 38’ από γέμισμα του Διαμαντή κι ασθενές διώξιμο του Φλεβάρη, η μπάλα έφτασε στον Μακρίδη που σούταρε απευθείας ελάχιστα έξω από το απέναντι κάθετο δοκάρι.

Στο 42’ από δεξιά ο Καραγκούνης με μεγαλη μπαλιά βρήκε στην πλάτη της άμυνας μόνο τον Γκάτση, κι αυτός με κεφαλιά πέτυχε το 3-0.

Στο 44’ από σέντρα του Τσουρδίνη, ο Μακρίδης έπιασε την κεφαλιά ο Κοζιώτης σε κόρνερ πριν το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 70’ συνδυασμός από δεξιά των Μακρίδη, Διαμαντή, ο πρώτος έκανε το πλασέ, ο Κοζιώτης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 72’ από διώξιμο του Φλεβάρη, ο Καραγκούνης έψαξε με κάθετη τον Γκάτση, πρόλαβε με τα πόδια ο Μπραιμλάρι.

Στο 75’ κακό γύρισμα, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Χ.Κάπλατζη κι έφτασε στον Γκάτση, ο Μπραιμλάρι μόλις πρόλαβε.

Στο 82’ άλλη μια ευκαιρία για τον Ερμή, με τον Μπραιμλάρι να προλαβαίνει με διπλή προσπάθεια.

Στο 85’ από σέντρα του Φλεβάρη, ο Γκάτσης με κεφαλιά σαν σε προπόνηση και πάλι, το 4-0.

ΕΡΜΗΣ: Κοζιώτης, Φλεβάρης, Λαζάρου, Σελλής, Σάκουλης- Σαμαρτζής, Ζιου- Καραγκούνης (76’ Φίλης)- Μαρίνης (35’ λόγω τρ. Κουτσοδήμος), Μπιτζής (68’ Καζάς), Γκάτσης.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Μπραιμλάρι, Καστρίτης (66’ Ευσταθίου), Χρ.Κάπλατζης, Γατσάκος, Διαμαντής- Καλυβόπουλος (66’ Παρασκευόπουλος), Τσουρδίνης- Π.Κάπλατζης- Νέντζα (46’ Χατζόπουλος), Μακρίδης, Λέντζιον.

 

- Advertisement -

________________